Тренинг самопознание и психосоматика

375734_724526417572038_833723095_n

Достатъчно ли познаваме себе си?Знаем ли кои сме,каква е целта на живота ни,обичаме ли се,доверяваме ли се на себе си,можем ли да кажем ‘Не’?А позволяваме ли си да поискаме помощ? Живо ли е детето в нас и до колко се грижим за него?….А пораснахме ли за това?…На кого даваме и как получаваме?….Всеки от нас вероятно си е задавал тези въпроси,а получил ли е достатъчно отговори?….Бяхте ли честни със себе си докато си отговаряхте?…Стигнахте ли до болката…,а преживяхте ли я?….
Предлагам Ви след тренинга да сме си дали отговор на тези въпроси.(Включвам и себе си,защото всеки път и аз самата продължавам да търся и да откривам..). И тогава ще сме се изкачили едно стъпало по-високо… Поглеждайки от там-не са ли вече по-дребни проблемите,не виждате ли по-ясно пътеката напред?…
Всичко това ще се случи в приятната и уютна обстановка на к-кс ‘Изворите’.
Вечерта съм замислила едно чудновато парти-на сенките….Какво е това ли? …Всеки от нас има скрита негова черта,която ненавижда.Намирайки я в себе си,той несъзнателно я проектира в околните,или казано накратко-какъв не искам да бъда.Помислете върху това и си носете подходящи дрехи за маскарада.Ще бъде весело и…..непознато,а всичко непознато буди интерес,нали?

Това събитие е предвидено за 15-16.ноември 2014г.
Събираме се на 15.11 10,00 на ул.”Антим 1″ ,превоза е за собствена сметка-с коли.Ако някой няма превоз ще му бъде осигурено място в наличните коли. 10,30 тръгваме и около 11,00 ще сме вече в едно райско кътче,озовало се като че ли в нищото сред гората.Тишина,красива природа,поточе,криволичещо през голямата поляна,барбекю,възможност за спортен риболов и още ред други изненади са ни подготвили от http://www.izvorite.bg/Да не забравя да предупредя,че там телефоните нямат обхват(умишлено съм го избрала),нали искаме да сме насаме със себе си?….Обядваме,настаняваме се и………започваме приключението! С помощта на много техники,ще опознаем себе си,чувствата ,поведението си. Към 19 часа си обличаме ‘непознатите’ дрехи и ……….вечеря с купон!
На 16.11-закуска и кафе в 9-9,30. Релаксиращи техники и споделяне за изживяванията по време на тренинга. 12 часа…………ами свършваме с приключението.Освобождаваме стаите,ако някой иска може да останем за обяд,ако ли не….до следващата среща!!

Цената на тренинга е 160лв.
Включва обяд,вечеря,закуска,кафе паузи,нощувка в двойна стая,жива музика в ресторанта и много отдаденост,усмивки и обич от мен:
Добринка Тотева-Горанова